مروری بر روش استخراج روغن کنجد با پرس سرد | baran
دسته بندی

Share

» :: مروری بر روش استخراج روغن کنجد با پرس سرد

با توجه به افزایش حساسیت مصرف کنندگان نسبت به مواد شیمیایی در تهیه مواد غذایی، روغن های گیاهی که بدون مواد و افزودنی های شیمیایی تهیه و فرآوری شده اند، بسیار مورد توجه قرار گرفته اند. برای استخراج روغن دانه ها از روش های مختلفی استفاده می شود که در چند دهه اخیر استخراج به روش پرس بخصوص در دانه های کنجد مورد استفاده قرار گرفته است. استخراج به روش پرس سرد به علت عدم استفاده از حلال های شیمیایی و همچنین پایین بودن حرارت باعث شده که روغن بدست آمده از با کیفیت ترین روغن ها برای پخت و پز و مصرف خام انسانی محسوب شود. روغن کنجد، یکی ازمهم ترین روغن های مصرفی انسان بوده که از دیرباز مورد استفاده بشر بوده است. علت اهمیت روغن کنجد وجود آنتی اکسیدان های ذاتی و منحصر به فرد دانه کنجد می باشد. به دلیل وجود همین آنتی اکسیدان های طبیعی است که روغن کنجد به رغم غیر اشباعیت بالا مقاومت خوبی نسبت به اکسیداسیون از خود نشان می دهد...........

در ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم.

با تشکر از شما دوست عزیز

 

خرید و دانلود محصول

1397/02/30
روغن کنجد , آنتی اکسیدان , استخراج , پرس سرد